Cursus Heart Journaling

  • Cursus met open sessies
  • Gezondheid en zorg
Voel jij je (mentaal) niet helemaal lekker in je vel? Heb je nood aan wat rust in je hoofd? Wil je graag ontdekken en leren uitdrukken wat jou bezighoudt? Dan is de Heart Journaling cursus wel iets voor jou!

In deze online Heart Journaling cursus leer je op eigen tempo en op een creatieve manier jezelf ontdekken evenals je gevoelens en gedachten te uiten. We vertrekken samen op reis doorheen 30 dagen Heart Journaling oefeningen. Onderweg schakelen we de hulp in van Art Journal benodigdheden, technieken, tips and tricks, leuke DIY en zoveel meer.

Kleine en grote zijsprongen op het pad brengen jou tot wie je écht bent. Gaandeweg leren we langzaam maar zeker dromen, wensen, angsten, vreugde en verdriet om te zetten in een prachtige combinatie van woorden en illustraties.

Deze Heart Journaling cursus is voor iedereen met een verlangen naar meer innerlijke rust, mentale zelfzorg en zelfinzicht. Door de combinatie van theorie en praktijk leer je verbinding te maken met jezelf en kracht te vinden in iets simpel als knippen, plakken, kliederen en kladderen. Iedereen kan het. Stap met deze technieken uit je hoofd, in je leven: journal voor en door jezelf.

Meer informatie?
www.kristienthoelen.be/heart-journaling
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Thuis, online
Thuis
3500 Hasselt

Leeftijd

18+

Links

http://www.kristienthoelen.be/heart-journaling
Cursus Heart Journaling
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.