Cinema ZAP | Solan & Ludwig: Reis naar de Maan (5+)

  • Film
  • Animatie en kinderfilms
Ludwig de ekster en zijn vriend Solan de egel komen voor veel verrassingen te staan op hun reis naar de maan. De verwachtingen zijn hooggespannen. En sommige astronauten hebben ook nog eens geheimzinnige extra bagage meegenomen.

In een internationale race naar de maan wordt de Noorse missie geleid door de briljante uitvinder Reodor uit het dorp Flåklypa. Met Ludwig de ekster als dappere astronaut, wat kan er dan misgaan? Heel wat, zo blijkt. Tijdens de gevaarlijke missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda's onthuld en lijkt niets te lopen zoals gepland.

Vijftig jaar na de legendarische maanlanding kijkt de hele gemeenschap van Flåklypa met ingehouden adem naar de live nieuwsverslagen van de zenuwslopende missie. Een verhaal vol fantasierijke details, vertederende personages en charmant ironisch commentaar op actuele politieke gebeurtenissen.

Eigenzinnig
Dit is de derde film in de stop-motion trilogie met de eigenzinnige personages uit het Flåklypa-universum. De animatiefiguurtjes Solan (de egel) en Ludwig (de ekster) zijn een begrip in de Scandinavische kinderfilm uit de Noorse animatiestudio Qvisten. Eerder waren van deze serie te zien in Eye Solan & Ludwig: De grote kaasrace en Solan & Ludwig en de sneeuwmachine.
(bron: eyefilm.nl)

01.03.2020
Solan & Ludwig: Reis naar de Maan (5+)
Van Rasmus A. Sivertsen, NO, 2018, 80min.
Nederlands gesproken
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

De Nieuwe Zaal
Maastrichterstraat 96
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 6
UiTpas Hasselt, studenten, 65+ en groepen +10 personen: € 5
kinderen tot 12 jaar, BILL-app, volwassenen rap op stap: € 3
kinderen rap op stap: € 1,5

Leeftijd

5+

Organisator

Z33

Links

http://www.z33.be
Cinema ZAP | Solan & Ludwig: Reis naar de Maan (5+)
Deel deze pagina: