Carbone - Cellini

  • Concert
  • Dance
De jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini is hét Limburgse techno wonderkind. Je kent hem waarschijnlijk van zijn remix van Expectations van Portland, maar hij timmert ook hard aan de weg met een eigen label en tracks, een residency in Fuse en ronkende sets op Dour, Pukkelpop, in heel Europa en ver daarbuiten.  

Met Carbone, een persoonlijk relaas over houvast vinden in een zoektocht naar identiteit en zelfexpressie, maakt hij een droom waar. Hoelang blijf je een vreemde in je nieuwe vaderland? Is het leven met een dubbele identiteit moeilijk of verrijkend?

“Een eerbetoon aan iedereen die zijn land achterlaat voor een betere toekomst. Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en roots.” 
Cellini 

Cellini, Danielle Flieswasser en Justine Bourgeus (Tsar B) brengen met film, licht en intense elektronische muziek de Italo-Belgische migratiegeschiedenis tot leven in een zinderende en fascinerende totaalervaring.met Gianmarco Cellini, Danielle Flieswasser & Justine Bourgeus (Tsar B) / in samenwerking met De Serre / coprodcutie CCHA/ © Annika Wallis
facebook.com/cellinimusic

   Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 16
-25: € 16
+65: € 16
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 3,2

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
Carbone - Cellini
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.