Boulev'Art

  • Markt of braderie
  • Meerdere kunstvormen
Boulev’Art is dit jaar al toe aan de 10de editie en vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 augustus tussen 17u en 22u, op de Hasseltse Groene Boulevard (Guffenslaan) en het Kolonel Dusartplein.

Wie Boulev’art al eens bezocht, kent de succesformule van een culturele avondmarkt, door kunstenaars bevolkt, afgewisseld met boeken en op smaak gebracht met straatacts. Die formule blijft behouden: creatievelingen demonstreren hun kunstvorm en werken voor de ogen van de bezoeker aan hun nieuwe creaties.

Dit jaar kan je o.a. karikatuurtekenen, etsen, zeefdruk, keramiek, juwelen, bronswerk, aquarel, fotografie, houtsnijwerken, en kantklossen bekijken.

Ook boekenwurmen, muziek- en filmliefhebbers vinden op de markt hun gading. En er is live muziek , straattheater en levende standbeelden.

Wandel langs de verlichte kraampjes onder de bomen op de Boulevard. Voorbij de tonen van sfeervolle muziek, bekijk de levende standbeelden… en beleef de meest sfeervolle avond van de zomer!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Groene Boulevard
Guffenslaan...
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Organisator

dienst cultuur, stad Hasselt

Links

https://www.facebook.com/hasseltboulevart
Boulev'Art
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.