Boogie Beasts - cd voorstelling

  • Concert
  • Jazz en blues
Boogie Beasts brengen op 17 september hun derde album 'Love Me Some' uit en dat komen ze - in première - voorstellen in de Muziekodroom. Naar goede gewoonte vertolken deze Belgische bluesrockers hun liefde voor (hill country) blues weer op geheel eigenzinnige wijze en dat resulteert deze keer in hun - naar eigen zeggen - meest dansbare plaat tot nu toe.
De eerste voorafgaande single 'Bring It On' verscheen in februari en werd alvast enthousiast onthaald door nationale zenders Classic 21 en Willy.
De singles 'Howl' en 'Mine All Mine' die tijdens het 'coronajaar' 2020 uitkwamen, kregen eveneens zendtijd op Classic 21 en zullen als bonustracks op het album terug te vinden zijn. 'Howl' werd op 1 januari met een 14de plaats in de Top 2020-hitparade door de Classic21-luisteraars zelfs verkozen tot de op één na beste Belgische song! 
Ondanks een personeelswissel - Patrick Louis is sinds 1 december 2019 de nieuwe gitarist - is de helft van Boogie Beasts nog steeds Limburgs en viert de band dit jaar zijn 10-jarig bestaan, wat deze 'thuismatch' nog specialer maakt.

Band:
Jan Jaspers: zang, gitaar
Patrick Louis: zang, gitaar
Fabian Bennardo: mondharmonica
Gert Servaes: drums

www.boogiebeasts.com
Lees meer

Wanneer

Waar

Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 15
VVK: € 12

Reservaties

  • Bel naar 011 23 13 13

Contact

011 25 45 45

Organisator

Move2blues VZW

Links

https://www.muziekodroom.be/concert/boogiebeasts2021
Boogie Beasts - cd voorstelling
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.