Bewust Opvoeden

  • Lessenreeks
  • Opvoeding
Cursus Bewust Opvoeden. Meer info over de inhoud:
De training bestaat uit 3 stukken:
1. Jij als kind
2. Je kind als spiegel
3. Jij en je kind

In het eerste deel kijken we naar wat er in jouw rugzak zit en wat je ermee wil doen maar ook naar de rol die je als ouder aan jezelf toekent. Of die bevrijdend, of juist beperkend werkt. Wat je eigen verwachtingen en verplichtingen daarrond zijn. We kijken ook naar de relatie die je hebt met je eigen innerlijke kind en hoe je die in balans kan brengen en naar het completen van de relatie met je eigen ouders nu je zelf ouder/zorggever bent of wordt.

In het tweede deel kijken we o.a. naar de spiegel die je kind je voorhoudt door middel van zijn/haar gedragingen. Wat jouw triggers zijn en hoe je daar bewuster mee kan omgaan en vooral ook hoe je gezonde grenzen leert zetten voor jezelf en je kind(eren).

In het laatste deel tenslotte, ontdekken we o.a. de liefdestaal van je kind en hoe je die kan inzetten voor een betere communicatie en dieper contact. En je schrijft een ouderschapsmanifest voor je opvoeding uit.
Dit alles wordt gebracht door middel van inzichten en oefeningen die afkomstig zijn uit verschillende disciplines zoals o.a. psychologie, constellatiewerk, transactioneel werk, …

Per module ontvang je een stuk van het werkboek om samen mee aan de slag te gaan.
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Online event
Online event
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 363
Koppel: € 605

Leeftijd

18+

Contact

info@roots-wings.be
+32 478 47 00 38

Organisator

The Lighthouse
Bewust Opvoeden
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.