Bellen en ballen

  • Cursus of workshop
  • Creativiteit
Energie en ontspanning
Tennisballen, botsballen, kangoeroeballen, kerstballen, zeepbellen, ballonnen… Ik breng ze allemaal mee.
Met ballen, bellen en ballonnen gaan we spelen en dansen. Soms alle ballen, bellen en ballonnen tegelijkertijd, soms 1 soort en soms zonder… We bewegen op allerlei mogelijk manieren, net zoals de ballen, bellen en ballonnen. We zweven, rollen, botsen, springen,… Dat zijn de energieke oefeningen.
We doen ook rustige dingen: masseren, liggen, stretchen, …

Fijne motoriek en concentratie
Door deze bewegingsspelletjes stimuleren we zowel de fijne motoriek als de concentratie. Daarnaast prikkelen we de fantasie door acrobaat te worden of … en leren we hoe je expressief kan zijn met dans.

Wat neem je mee naar huis?
Concrete handvatten over dansexpressie: hoe lok je bewegingen uit bij kinderen? Hoe stimuleer je ze om tot andere bewegingen te komen dan de meest voor de hand liggende bewegingen? Hoe begeleid je een creatief proces? De eigen ervaring van deze vorming.

Wat breng je mee?
Mocht je thuis (te) veel ballen en bellen hebben, groot of klein, breng ze mee! Doe gemakkelijke kledij aan om vlot te bewegen.

Wie geeft dit?
Nele Stockx, coach in de domeinen drama, beweging en dans, trainer voor kinderopvang en leerkrachten. www.ietsanderscie.be

Inbegrepen: een zelfgemaakte lunch, tussendoortjes, koffie, thee en water.

Doelgroep: Kleuteronderwijs en eerste graad lager onderwijs
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3510 Kermt (Hasselt)

Prijs

Basistarief: € 95

Leeftijd

18+

Reservaties

Contact

info@bazarts.be

Organisator

Bazarts vzw
Bellen en ballen
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.