Arno

  • Concert
  • Pop en rock
Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeventig! Arno viert zijn zeventigste verjaardag. Met als cadeau voor 'le plus beau' de verse singles Oostende bonsoir en Tjip, tjip, c'est fini en straks het nieuwe album Santeboutique
De échte 'Roi Des Belges' of toch op zijn minst 'Le Roi Belpop’ is al zo'n halve eeuw hofleverancier van de meest originele eurobleusrock, onder zijn eigen voornaam of al even vaak als frontman van T.C. Matic, Tjens Matic, Freckleface, Charles et Les Lulus of The Subrovnicks.
Arnoud Charles Ernest Hintjens - een geboorteakte liegt niet - is ondertussen zowat de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Vandaag is hij de levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues.
Na eerdere concerten in CCHA in 2011 en 2015 nu opnieuw in Hasselt, ditmaal bij AMP-partner Muziekodroom. Moules frites, Manneken Pis en Arno, quoi?! Putain, putain! Niet te missen!© Danny WillemsWanneer

Waar

Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
Arno
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.