2021: een ruimtereis (4+) - Het Laagland

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan… gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? 

In 2021: een ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. 

In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. 

Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één… Daar gaan ze! 

Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én aan de film 2001: a space odyssey niemand onberoerd.

Kortom: een muzikaal sciencefiction avontuur van Lennart Monaster, winnaar van de Zilveren Krekel voor beste regie van Bezoek voor Beer.

regie Lennart Monaster / tekst Sanne Schuhmacher /  spel Joris Erwich & ntb / © Tetsuro Miyazaki & Studio Denk
hetlaagland.nl
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 10
-25: € 8
+65: € 10
familieABO: € 8
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 2,0

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
2021: een ruimtereis (4+) - Het Laagland
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.