Contact

Algemeen

Stad Hasselt         
Limburgplein 1, 3500 Hasselt
Tel. 011 23 90 00
E-mail info@hasselt.be  
facebook.com/StadHasselt    
twitter.com/StadHasselt    
Linkedin.com/StadHasselt 
BTWnummer: 0207 466 964

OCMW Hasselt
Limburgplein 1 A, 3500 Hasselt
Tel. 011 23 90 00
E-mail info.ocmw@hasselt.be

facebook.com/OCMWHasselt

 

Contactgegevens stadsdiensten

Dienst Bevolking, Burgerlijke stand of Verkeerswinkel

Maak een afspraak

Enkel in de voormiddag (9 tot 12.30 uur) loop je vrij binnen van maandag tot en met vrijdag bij de Verkeerswinkel, dienst Bevolking en dienst Burgerlijke stand. Wil je in de namiddag langskomen? Dan heb je een afspraak nodig. En dat kan gemakkelijk online. Selecteer het product dat jij nodig hebt en ontdek de nog beschikbare uren. Telefonisch een afspraak vastleggen, kan natuurlijk ook. Bel naar 011 23 90 00. De lijn is open van maandag tot en met donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 16 uur.
 

Alle andere administratieve diensten
Bel of mail naar de gewenste stadsdienst en maak een afspraak.

Maak een afspraak

Vragen, klachten of meldingen

Heb je een vraag, klacht of wil je iets melden? Vul dan dit online meldingsformulier in en wij zoeken uit welke dienst jouw vraag, klacht, of melding het beste kan beantwoorden.

 

Digitaal loket

Tip: Heel wat diensten en producten kan je makkelijk regelen via je PC, tablet of smartphone. Die zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar. Kijk dus eerst online voordat je misschien onnodig naar het stadhuis komt.

Welkom in het nieuwe stadhuis

De Stad- en OCMW-diensten ontvangen je met open armen in het nieuwe stadhuis ('t Scheep) op het Limburgplein. Eén locatie waar je kan rekenen op efficiënte dienstverlening in een modern jasje. Makkelijk voor ons als organisatie én voor jou als inwoner. Opgelet! Honden zijn niet toegelaten in het gebouw.

grondplan Limburgplein

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Naam:

Voornaam:

Email: