Titel

Vrije tijd

Nieuws
zomershoppen
Zin om te gaan shoppen? Vanaf donderdag 27 juni is het braderie in Hasselt én ook op zondag 30 juni zijn de winkels open van 13 tot 18 uur! Een uitgelezen moment om te gaan soldenshoppen. Flaneer langs etalages, snuffel in boetieks en scoor de beste koopjes. Veel shopplezier!
foodtruck
Maak tijdens de braderie een tussenstop op het Kolonel Dusartplein. Drie dagen lang, van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni is er een groot en gezellig openluchtrestaurant met de heerlijkste gerechten uit alle windstreken. Er is ook kinderanimatie. Genieten maar!
straatmuziek
Welke Hasseltse straatartiest verdient een podiumplek op Pukkelpop? Ook jij kan mee bepalen wie dat wordt. Op zaterdag 29 juni geven 14 muzikanten/bands tussen 14 en 17 uur het beste van zichzelf. Een stemformulier en plannetje met de 14 locaties kan je afhalen bij de dienst Toerisme of ter plekke bij de straatmuzikant. We zien benieuwd naar wie jouw stem gaat.
zwembad
Als de zon het hoogst staat, is de redding nabij. Wat geeft er op een zwoele zomerdag meer verkoeling dan een plons in het zwembad? Ook op feestdagen 11 juli, 21 juli en 15 augustus is het zwembad Kapermolen geopend en kan je gaan zwemmen.
Zomer in Hasselt
Wat zijn jouw vakantieplannen? Geen zorgen als je niet naar verre oorden trekt, in Hasselt is het heerlijk vertoeven. Er valt altijd wel iets te beleven. Het volledige programma vind je online terug.
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochures lees je het allemaal.
hotspots in Hasselt
Muziek, podium, sport, kids, film, event... Bekijk wat er allemaal te beleven valt in Hasselt! Alle activiteiten hebben we voor je opgesomd op www.uitinhasselt.be en in het UITmagazine.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Naam:

Voornaam:

Email: