Titel

Zorg en OCMW

Eten ldc
Een gezonde maaltijd voor een klein prijsje. Niet alleen, maar met gezelschap om je heen. Iedereen kan ervan komen genieten in het Lokaal Dienstencentrum Banneux én Stadspark. Je reserveert op voorhand je plaatsje en na het eten kan je nog deelnemen aan één van de activiteiten die op het programma staan.
60*'ers
Van september tot eind november plannen HOGE VIJF en de Hasseltse Seniorenadviesraad (SAR) een wetenschappelijk onderzoek bij Hasseltse zestigplussers, die zo de kans krijgen om mee te bouwen aan een Hasselt op hun maat. Daarom zoeken we nu zestigplussers die in het najaar leeftijdsgenoten willen bevragen. Interesse?
vrijwilliger
Schenk eens wat vrije tijd. Registreer je als vrijwilliger op onze nieuwe website. Personen met goesting in vrijwilligerswerk geven hun beschikbaarheid, interesses en talenten in én organisaties plaatsen hier hun vacatures. Via één druk op de knop vind je je match.
Warmtekaart
Een vliegtuigje met een warmtegevoelige camera vloog over alle daken in Hasselt. Met al die gegevens werd een thermografische kaart samengesteld, waarop je kan zien hoe goed jouw dak geïsoleerd is. Blauw of groen is goed nieuws. Geel, oranje of rood betekent dat er nog werk aan de winkel is. Bekijk hier jouw resultaat.
kat
Eén plus één is zes in de kattenwereld. Daarom laat je het best je kat steriliseren of castreren. Woon je in Hasselt? Dan kan je bij de dienst Leefmilieu terecht voor een kortingsbon van 25 euro voor een kattin en 15 euro voor een kater. Opgelet! Onze voorraad bonnen is beperkt, dus bestel snel.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Naam:

Voornaam:

Email: