Nieuws

verkiezingen
Op zondag 26 mei 2019 trekken we opnieuw naar de stembus. Kan je niet gaan stemmen? Bekijk dan hier wat je moet doen als je wel/geen volmacht wilt geven. Ben je je kiesbrief kwijt, dan kan je een duplicaat aanvragen.
levensloop
Hasselt zegt nee tegen kanker. Een ferme nee! Dat kan je voelen op zaterdag 18 en zondag 19 mei op de atletiekpiste in Kiewit. Na maanden van voorbereidingen is het dan zover. De indrukwekkende 24 uren-actie tegen kanker gaat van start. De teams wandelen of lopen al die tijd. Ze kunnen je steun en aanmoediging zeker gebruiken.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.
Live in Hasselt
Music maestro! Op zaterdag 25 mei wordt de hele binnenstad vanaf 19 uur overspoeld met livemuziek. Op 20 locaties geniet je van de meest uiteenlopende muziekgenres, helemaal gratis. Heb je er nog niet genoeg van? Ook op zondagnamiddag is het Live in Hasselt!
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochures lees je het allemaal.
kaartje noodnummer
Ken je alle noodnummers uit het hoofd? Ben je 100% zeker? Stel het niet op de proef en zorg ervoor dat je alle noodnummers bij de hand hebt. Onze dienst Preventie deelt handige kaartjes in zakformaat uit aan Hasselaren. Bestel snel.