Huldiging huwelijksjubilea

Wat

Ben je 50, 60, 65, 70 of 75 jaar gehuwd? Tijd voor een spetterend feest – precies zoals jij dat wilt. De stad geeft je de keuze uit:

  • Een gezellig samenzijn met andere jubilarissen in het najaar.
  • Een ontvangst op het historische stadhuis waar je een receptie krijgt aangeboden.
  • Een schepen die je op het gelegenheidsadres, op maximaal 10 kilometer buiten Hasselt, een bezoek brengt tijdens een door jezelf georganiseerde receptie of feest
  • Een schepen die je thuis opzoekt (indien je mindermobiel bent).

Memorabel cadeau
Voor elk jubileum is er, afhankelijk van je aantal huwelijksjaren, een specifiek geschenk: bloemen, een cadeaucheque of zelfs een attentie van het Koninklijk Paleis! Hou je het liever bescheiden? Dan laten we je graag een bloemetje door jullie plaatselijke bloemist bezorgen.

Voor wie

Hasseltse koppels die 50, 60, 65, 70 of 75 jaar gehuwd zijn.

Hoe aanvragen

Twee maanden voor je huwelijksverjaardag krijg je een felicitatiebrief in de brievenbus mét een vrijblijvende uitnodiging voor een viering. Vervolledig het invulformulier met jouw gegevens.

Mail naar cultuur@hasselt.be - vóór de tiende van de volgende maand. Wil je liever persoonlijk langskomen? Maak dan een afspraak.

Onvoorziene omstandigheden?
Bij ziekte of onvoorziene omstandigheden bespreken we het juiste feestalternatief met je familie. Bloemen op je huwelijksverjaardag bijvoorbeeld of een latere datum voor de viering (op het historische stadhuis). Wat je ook kiest, we wensen je nog heel veel huwelijksgeluk.

Benodigdheden

het ingevuld formulier

Kostprijs

Gratis

Fotoalbum 2019

Viering jubilarissen 2019

Koppels die hiervoor kozen werden op maandag 2 december 2019 ontvangen op de gezamenlijke viering van de jubilarissen. In totaal schreven 62 gouden, diamanten en briljanten huwelijkskoppels zich in voor deze ontvangst. Schepen van Burgerzaken verwelkomde namens het voltallige stadsbestuur de koppels in de gezellige spiegeltent op Winterland.

Contact