STIL- duurzaamheidslabs voor ondernemers

STIL

Wat

STIL is de afkorting voor 'Sustainable Trade and Innovation Lab'. Oftewel een duurzaam, innovatief laboratorium voor ondernemers waar ideeën worden uitgewisseld en concrete acties worden bedacht over duurzame ontwikkeling en het economische, het sociale en het ecologische aspect ervan.

Kom ook naar onze netwerkmomenten waar gedroomd kan worden, waar ideeën en werkwijze uitgewisseld worden, een plek waar je inspirerende verhalen hoort. We nodigen telkens interessante sprekers uit die over een bepaalde thematiek komen praten. 

Blijf op de hoogte

  • Wil je ook een uitnodiging van de volgende STIL in je mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief
  • Volg ons op facebook

Lab voor Duurzaam Ondernemen: woensdag 19 augustus

Hoe gaat het met je? Gezien de omstandigheden een niet zo simpele vraag. Het was en is nog steeds voor ieder van ons een heftige tijd van aanpassingen, zoeken en onvoorspelbaarheid. De coronacrisis heeft onze manier van werken en consumeren grondig veranderd, zo kopten de kranten. De resultaten van het grote Limburgonderzoek zijn duidelijk: 68% van de Limburgers wil duurzamer consumeren en 47% gaat meer online shoppen. Helaas blijken veel ondernemers deze trend (nog) niet te volgen. Hoe zit dat bij jullie, wat is er in jullie ondernemerschap veranderd tijdens corona, wat is gelukt en wat werkt vandaag nog niet?

Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens het volgende STIL duurzaam ondernemen. Gastheer en -vrouw zijn Edouard Thomas en zijn dochter Josephine van het Hasseltse planten- en tuincentrum Thomas. Ook zij brachten de nodige veranderingen aan en leerden met vallen en opstaan.

Tijdens STIL#5 praten we zonder schroom over wat er in ons omgaat en welke vragen we ons nog stellen in tijden van crisis. Het moment om het hart en denken op je tong te leggen!

Woensdag 19 augustus van 09u00 - 12u00
Thomas, Kuringersteenweg 394, 3511 Hasselt
Deelname gratis, inschrijving verplicht.
Alle coronamaatregelen zullen in acht worden genomen.   

Inschrijfformulier

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Voor wie

Hasselaren die op één of andere manier duurzaam ondernemen. 

Contact