STIL- duurzaamheidslabs voor ondernemers

STIL

Wat

STIL is de afkorting voor 'Sustainable Trade and Innovation Lab'. Oftewel een duurzaam, innovatief laboratorium voor ondernemers waar ideeën worden uitgewisseld en concrete acties worden bedacht over duurzame ontwikkeling en het economische, het sociale en het ecologische aspect ervan.

Kom ook naar onze netwerkmomenten waar gedroomd kan worden, waar ideeën en werkwijze uitgewisseld worden, een plek waar je inspirerende verhalen hoort. We nodigen telkens interessante sprekers uit die over een bepaalde thematiek komen praten. 

Blijf op de hoogte

  • Wil je ook een uitnodiging van de volgende STIL in je mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief
  • Volg ons op facebook

Voor wie

Hasselaren die op één of andere manier duurzaam ondernemen. 

Lab voor Duurzaam Ondernemen: vrijdag 4 juni

Altijd al willen weten hoe een internationale meubelgigant werkt rond duurzaamheid?
 
Op vrijdag 4 juni stappen we de wereld van Ikea Hasselt binnen, en kijken we van achter de coulissen mee naar wat hun werking duurzaam maakt en hoe ze zich lokaal verankeren.
Tijdens een rondleiding maken we kennis met de doordachte duurzaamheidsvisie en hoe deze innovaties tot in de Hasseltse vesting doorstromen. We zoomen in op de afvalverwerking, de uitbreiding van het duurzame assortiment en op lokale samenwerkingen.
 
Ikea wil met zijn doorgedreven duurzaamheidsbeleid graag anderen inspireren. Want zoals Ingvar Kamprad zei “Geen enkele methode is efficiënter dan het juiste voorbeeld geven”.Benieuwd hoe ze dit aanpakken? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt.
 
Vrijdag 4 juni van 09u00 - 12u00
IKEA, Biezenstraat 45, 3500 Hasselt
Deelname gratis, inschrijving verplicht.  
Alle coronamaatregelen worden strikt in acht genomen.

Schrijf je nu in

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact